Kunne du tænke dig et makkerskab udover det sædvanlige samt give din hvalp den bedste start på livet hos dig. Så er dette kursus lige noget for dig og din hvalp.

På kurset arbejder vi med lystbetonet indlæring og træning. Den positive træning vil dels styrke tilliden mellem hunden og dig og dels vise hunden, at det er sjovt og godt at samarbejde/træne med dig. Vi arbejder med de grundlæggende færdigheder, der er med til at give dig en glad, tryg, velafbalanceret og ikke mindst ”trænbar” hvalp.

Vi fokuserer bl.a. på, at du får god kontakt med din hund, og at du får indsigt i, hvordan hvalpen lærer.

Kurset løber over 10 lektioner af 45 min samt efterfølgende 15 min med evaluering og tid til spørgsmål.

Hvem kan deltage i hvalpetræning? 

Hvis du har en hundehvalp i alderen 8 uger til 6 mdr. af mellemstor til stor race, har I mulighed for at starte til hvalpetræning. Hvalpen skal være registreret hos ”Dansk hunderegister” og være vaccineret og forsikret. Øre, halekuperede hvalpe samt racer, der er optaget på forbudt listen, kan ikke deltage på kurset.

Hvad lærer du til træningen? 

Den første mødedag/aften vil være teori uden hund, Her lærer du om hundens opbygning, hvordan vi træner den, rygte og pleje, samt vi gennemgår stadierne fra hvalp til den er voksen.

Du lærer at arbejde selvstændigt med din hund, da det er arbejdet derhjemme, som er det vigtigste. Vi taler om de udfordringer, der kan opstå med hvalpen undervejs. Der vil også være plads til at udveksle erfaring. Vi ser på, hvad der er rimeligt at forlange af en lille hvalp i forhold til den alder, den har.

Efterfølgende træningsdage/aftener vil vi bl.a. arbejde med.


 

 

Pris. 
Deltagergebyr: 600 kr.

Kursusstart. 
Onsdag den 20. april 2022, kl. 19.00.

Sted.
Lundgårdvej 21A
7860 Spøttrup, Rettrup

Tilmelding til kursus. 
Sidste tilmelding til kurset, er den 10. april 2022.
Holdet vil bestå af min. 6 og max. 10 deltagere.

Kursustilmelding her 

Kontakt. 
Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mail: info@skiveph.dk

Solveig          Tlf. 2758 7537
Thomas         Tlf. 2166 0634

 

 

 


 

 

Kurset kører over følgende datoer .